Webinars

We share our knowledge...

Water Webinar (Dutch)

Op 7 juni gaat Tessa’s webinar over water. Water drinken is gezond, maar wat zit er eigenlijk allemaal in ons drinkwater? Is het water uit jouw kraan wel schoon genoeg en wat zou je eruit moeten filteren? Zitten er nog wel voldoende mineralen in ons water en heb je wel eens gehoord van Deuterium depleted water? In dit webinar beantwoordt Tessa al jouw vragen over water. Het webinar wordt live gehouden om 20:30 uur op dinsdag 7 juni en voor wie er niet bij kan zijn: er is een terugkijklink. Lees meer over Tessa’s webinar.

Voor wie?
Dit webinar is voor iedereen die meer wil leren over gezond drinkwater. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De kwaliteit van het water dat je drinkt heeft een groot effect op je gezondheid. Verontreiniging proef en zie je niet, dus het is belangrijk te weten hoe je de waterkwaliteit kan verbeteren. Iedereen kan deelnemen aan dit gratis webinar. Als je live aanwezig bent, is er ook ruime gelegenheid om vragen te stellen.


Voordelen van schoon water:

  • Betere hydratatie
  • Meer energie 
  • Betere concentratie
  • Betere ontgifting
  • Gezonde bloeddruk
  • Gezond verteringssysteem

Zelf aan de slag
Met de tips uit het webinar kun je zelf aan de slag. Wil je liever meer begeleiding, dan kun je bij Emmy en Tessa een persoonlijk consult boeken. Zeker als je specifieke klachten hebt of medicatie gebruikt, raden wij aan om onder begeleiding te starten met het optimaliseren van je gezondheid.

Back to webinar overview