News

Our news for you...

Ogen wijd open

1 februari 2022 - door Tessa

Begin dit jaar werkte Tessa mee aan een documentaire over wat je zelf kunt doen om je te beschermen tegen het coronavirus. Initiatiefneemsters Terah en Sheila geloven niet dat een vaccin de enige uitweg is uit deze crisis. Het duo ging op zoek naar de hele werkelijkheid omdat zij graag willen dat mensen een keuze maken op basis van volledige informatie. Terah interviewde huisarts Elke de Klerk, medisch journaliste Désirée Röver en natuurgeneeskundig therapeut Tessa van der Steen. In vijf overzichtelijke delen kun je de hele documentaire online bekijken. 


Deel 1: Proefkonijnen

Volgens medisch journaliste Désirée Röver is iedereen die vrijwillig de mouw oprolt voor het vaccin een proefkonijn. De bijwerkingen in de testfase liegen er niet om, maar veel wordt gebagatelliseerd.

Elke de Klerk geeft aan dat er al langer vaccins worden ontwikkeld met mRNA-technologie, maar dat bij alle dierproeven bleek dat alle dieren ziek werden en uiteindelijk overleden. Dit gebeurde wanneer de dieren in contact kwamen met het virus na vaccinatie.

Tessa is bang voor de langetermijneffecten en is van mening dat je juist het immuunsysteem moet ondersteunen. 

> Bekijk deel 1 hier

 

Deel 2: Geen vaccinatie maar wat dan?
Désirée vraagt zich af of vaccins überhaupt werken.

Elke kent geen enkele arts die zelf gevaccineerd wil worden. 

Tessa geeft aan wat je kunt doen met voeding, beweging, mindset en aanvulling met voedingssupplementen.

> Bekijk deel 2 hier

 

Deel 3: De halve waarheid is een hele leugen
De informatie via de gangbare nieuwskanalen staat in schril contrast met de werkelijkheid. Désirée wijst op het feit dat de vaccinindustrie niet aansprakelijk kan worden gesteld voor de ongewenste effecten en schade die kunnen optreden.

Elke vertelt over de testfase waarin het vaccin getest is tegenover de placebo. In de placebo zitten wel alle chemische hulpstoffen dus dit betreft geen eerlijke vergelijking. 

Tessa heeft de brief van de minister van Volksgezondheid gedownload waarmee de vaccins zijn aangekocht waarin staat: “Het feit dat gebruikt gemaakt wordt van een technologie waarmee nog geen geregistreerde vaccins zijn gemaakt, is een risico.”.

Bekijk deel 3 hier

 

Deel 4: Angstpandemie
Désirée vertelt dat angst je immuunsysteem ondermijnt en dat we uit de mythe moeten stappen.

Elke vindt dat angst het allergrootste probleem is. 

Tessa geeft aan dat onze vrijheden zijn afgenomen en dat het eigenlijk chantage is hoe we deze weer terug kunnen krijgen.

> Bekijk deel 4 hier

 

Deel 5: Complot or not
Désirée geeft aan dat ongewenste effecten al langer in de doofpot worden gestopt. 

Elke wijst op een rapport uit 1990 waarin al geschreven wordt over de digitale mens.

Tessa zit niet in deze aflevering. 

Bekijk deel 5 hier

Back to news overview