Wanneer je voor het eerst zeewier eet is het even wennen, maar met de juiste ingrediënten zet je in een handomdraai een hele gezonde maaltijd op tafel.
Ingrediƫnten
- 100 g zeewierpasta
- 80 g zachte geitenfeta (le President)
- 100 g geroosterde amandelen
- 100 g rucola
- 50 ml olijfolie
- ½ venkelknol
- 120 g granaatappel pitjes
Bereiding
- Laat de zeewierpasta 40 minuten wellen in koud water. Spoel een paar keer goed af.
- Doe de geitenfeta, amandelen, olijfolie en de helft van de rucola in de blender en pulseer tot de juiste dikte is bereikt.
- Voeg naar wens meer olie toe om een mooie pesto te maken.
- Snijd dunne reepjes van de venkel.
- Maak de salade op door de uitgelekte zeewierpasta met de rest van de rucola venkel en granaatappel pitjes te mengen.
- Schenk tot slot de pesto eroverheen.
Eet smakelijk!
Diner
Back to overview