Schrijf je hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, of bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
Salade met zeewierpasta
Wanneer je voor het eerst zeewier eet is het even wennen, maar met de juiste ingrediënten zet je in een handomdraai een hele gezonde maaltijd op tafel.
Ingrediƫnten
100 g zeewierpasta
80 g zachte geitenfeta (le President)
100 g geroosterde amandelen
100 g rucola
50 ml olijfolie
½ venkelknol
120 g granaatappel pitjes
Bereiding
Laat de zeewierpasta 40 minuten wellen in koud water. Spoel een paar keer goed af.
Doe de geitenfeta, amandelen, olijfolie en de helft van de rucola in de blender en pulseer tot de juiste dikte is bereikt.
Voeg naar wens meer olie toe om een mooie pesto te maken.
Snijd dunne reepjes van de venkel.
Maak de salade op door de uitgelekte zeewierpasta met de rest van de rucola venkel en granaatappel pitjes te mengen.