Schrijf je hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, of bekijk hier de laatste nieuwsbrief.
Geroosterde groenten met kaneel
Een lekker herfstachtig recept van geroosterde bloemkool, wortel, paprika, pastinaak, courgette en knoflook in kaneel en kokosolie, gewoon 40 minuten in de oven. Eet smakelijk!
4 porties
Ingrediƫnten
1 bloemkool of romanesco
250 g wortelen
1 rode paprika
1 courgette
2 pastinaken
6 knoflookteentjes
3 eetlepels kokosolie
1 eetlepel kaneel
zeezout
Bereiding
Verhit de oven op 200 graden.
Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Was alle groente en snijd ze in reepjes.
Verhit de kokosolie in een steelpannetje.
Roer de kaneel door de kokosolie.
Haal alle groenten door het mengsel en leg ze vervolgens op het bakpapier.
Leg de knoflook in de schil erbij.
Plaats voor 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Hussel de groenten nog even en bak nog 10-20 minuten.