Een bowl vol met voedingsstoffen voor een scherp brein! De basis is vette vis met sesamzaad en zeewier salade voor de omega 3 en groene groenten voor de extra vitamines, mineralen en antioxidanten. Met mango voor een zomerse twist en pittige kimchi!
Ingrediƫnten
4 personen:
- 200 gram wilde zalm
- 2 el sesamzaad
- 150 gram zeewiersalade
- 200 gram zilvervliesrijst
- stronk broccoli
- 1 avocado
- ½ komkommer (bio)
- 1 mango
- 150 gram Edamame boontjes
- 4 el kimchi (gefermenteerde kool)
- kokosolie om in te bakken
Bereiding
-
- Snijdt de zalm in blokjes. Bak ze kort in kokosolie zodat de binnenkant mooie roze blijft en de buitenkant krokant. Dip ze daarna in sesamzaad.
- Kook de zilvervliesrijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Kook de broccoli kort zodat deze knapperig blijft.
- Snijdt alle overige ingrediënten.
- Drapeer alle ingrediënten in een bowl of diep bord. Eet smakelijk!
Lunch
Diner
Back to overview