Nieuws

Ons nieuws voor jou...

Wie, wat, waar

De coaches van Your Health Coach zijn te vinden in Spanje, Costa Rica en in Nederland. Tessa werkt volledig digitaal vanuit Mallorca en Emmy doet hetzelfde vanuit Costa Rica. Je kunt nog steeds bij ons terecht voor een videoconsult (incl labonderzoek) via Zoom, Skype, Signal of Whatsapp-video. Voor fysieke consulten kun je een afspraak maken met Norma. Zij ontvangt cliënten in haar praktijk in Arnhem waar ook onze webshop naartoe is verhuisd.

 


Health Coach Tessa

Tessa woont op Mallorca waar zij nog meer volgens haar passie kan coachen. Door het leven in een lagere versnelling heeft zij eindelijk de mogelijkheid om nieuwe projecten op te zetten. Tessa geniet van haar eigen moestuintje, meer verbinding met de natuur en ‘quality time’ met haar gezin. Het leukst aan Mallorca vindt Tessa de prachtige kleine strandjes en het 90 km lange, magische Serra de Tramuntana gebergte.

--> Je kunt bij Tessa terecht voor een video consult (inclusief laboratorium onderzoeken) op maandag t/m vrijdag van 10:00 -15:00 uur Nederlandse tijd (Central European Time (CET).

Mail: tessa@yourhealthcoach.nl

 


Health Coach Emmy

Emmy is deze zomer vertrokken naar schiereiland Guanacaste in Costa Rica; 1 van de 5 'Blue Zones’ in de wereld. Het mooist aan Costa Rica vindt Emmy de pure natuurervaring en de ‘pura vida’ lifestyle. Puur leven met gezonde voeding en de balans van inspanning en ontspanning gaat hier als vanzelf.

--> Je kunt bij Emmy terecht voor een video consult (inclusief laboratorium onderzoeken) op maandag t/m vrijdag van 15:00 -22:00 uur Nederlandse tijd (Central European Time (CET).

Mail: emmy@yourhealthcoach.nl

 


Health Coach Norma

Norma is een toegewijde, down to earth coach, met een achtergrond in neuropsychologie. Ze biedt een luisterend oor en kijkt samen met jou hoe jij je gezonder en gelukkiger kan voelen. Norma’s praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum in Arnhem.

--> Norma helpt je de juiste balans te vinden tussen inspanning, ontspanning, voeding, mind-set en mentale gezondheid. Je kunt een afspraak maken in de praktijk in Arnhem van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:30 uur.

Praktijkadres:
Sint Elisabethshof 71
6812 AV Arnhem

Mail: norma@yourhealthcoach.nl

Een fysiek consult
Your Health Coach is een nieuwe weg ingeslagen, maar wat sowieso hetzelfde blijft, is de mogelijkheid voor een fysiek consult. Helaas niet meer in Amsterdam, maar op een mooie nieuwe locatie in Arnhem.

De praktijk is gelegen in het Sint Elisabeth Gasthuis, een voormalig ziekenhuis dat ten tijde van de Slag om Arnhem middenin het strijdgebied stond en dienst deed voor zowel Britse als Duitse gewonde soldaten. Een praktijk met een rijkelijke geschiedenis, waar Health Coach Norma met plezier mensen naar een optimaal gezonde leefstijl coacht. In de praktijk zijn ook fysiotherapeuten, osteopaten, een ademcoach en sportmasseur werkzaam. Norma heeft wekelijks overleg met haar collega’s in de praktijk om een zo holistische behandeling mogelijk te maken. ’Soms merk ik dat cliënten naast het voedingsadvies en de adviezen vanuit de laboratoriumonderzoeken sterk behoefte hebben aan een ondersteunende behandeling, in de vorm van bijvoorbeeld osteopathie, ademhalingstherapie of massage. Het is fijn dat binnen de praktijk de lijntjes kort zijn, zodat ik de cliënten daarbij kan doorverwijzen en zij op dezelfde plek ondersteund kunnen worden’. Bij Norma is het ook mogelijk het consult voor de body-check en het consult voor de bloedanalyse (SKB-vingerpriktest) te boeken. Hoewel Tessa en Emmy online hun consulten voortzetten, is het fijn dat Your Health Coach ook de fysieke consulten mogelijk blijft maken.
Wees welkom en boek je consult bij Norma via norma@yourhealthcoach.nl
(Uiteraard is het ook mogelijk bij Norma een online consult te boeken).
Terug naar nieuwsoverzicht