Nieuws

Ons nieuws voor jou...

GoGreenStore is vernieuwd!

Onze vertrouwde webshop is geheel vernieuwd . De site is niet alleen overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden, maar is ook volledig aangepast aan de technieken van deze tijd. Om de lancering te vieren hebben we de hele maand juni een speciale aanbieding!
En voor wie het leuk vindt, hieronder lees je de geschiedenis van onze store.

Toen Tessa in 2007 Your Health Coach oprichtte had zij al een klein winkeltje met producten in haar praktijk. Naast dat cliënten daar hun producten haalden, kwamen de sporters van David Lloyd en later ook mensen uit de omgeving van Amsterdam langs bij Tessa. Deskundig advies en de orthomoleculaire visie maakte het verschil met de reguliere vitaminewinkels.

Het cliëntenbestand van Your Health Coach groeide en zo ook de vindbaarheid van de praktijk. In het winkeltje stonden inmiddels zo’n 180 producten en er ontstond vraag naar verzending. Dit was het begin van GoGreenstore, your healthy products by Tessa.

In de beginjaren werd Tessa ondersteund door Carla met de webshop, tot zij helaas aan kanker overleed in 2015. Een zeer verdrietige periode omdat Carla als een tweede moeder van Tessa was. Na Carla assisteerde de meiden van de receptie Tessa met de webshop, tot Hans het overnam.


Tijdens de lockdowns in 2020 en 2021 maakte de webshop een exponentiële groei door. Het aantal bestellingen verdriedubbelde. We maakten voor het eerst mee dat producten ineens 3 maanden levertijd hadden, dat verpakkingsmateriaal niet leverbaar was en dat we gedwongen de praktijk moesten sluiten. Gelukkig kon de webshop wel doorgaan. 

 

Hans heeft tot juli 2022 samen met Tessa de webshop gedraaid en toen heeft Norma het stokje overgenomen. Vanwege Tessa’s vertrek naar Mallorca was het niet meer mogelijk de webshop aan te houden in Amsterdam. Norma vond het een eer de shop over te nemen en zodoende is deze verhuisd naar Arnhem waar Norma haar praktijk houdt.

De eerste maanden na de verhuizing hebben Norma en Tessa samen de klantenservice gerund. Toen was het tijd om de shop volledig over te laten nemen door Norma. Onze webdesigner Luuk Maas heeft hard gewerkt om de nieuwe GoGreenstore zo goed mogelijk te integreren met onze YourHealthCoach.nl website.

En het resultaat mag er zijn, we zijn er trots op!

 

Vanwege de lancering hebben we deze maand een bijzondere aanbieding voor jullie.

Op onze top 15 producten, de echte hardlopers dus, krijg je de hele maand juni 15% korting! Neem dus snel een kijkje in onze vernieuwde webshop!

We horen het ook graag indien je feedback hebt of producten mist op onze site. Mail dan naar: info@gogreenstore.nl

Terug naar nieuwsoverzicht