Nieuws

Ons nieuws voor jou...

Gezond op reis

Door Tessa van der Steen

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk niet op de eerste dag al rood verbranden. Ook reizigersdiarree is erg vervelend en kan snel opgelost worden met een goede probiotica. Omdat in het vliegtuig de luchtkwaliteit niet al te best is én je blootgesteld wordt aan een bron van bacteriën en virussen, mag een Zilverspray niet in je handbagage ontbreken.

In onze vorige nieuwsbrief heb je kunnen lezen dat astaxanthine de huid beschermt tegen oxidatie. Vooral UV-stralen zorgen voor rimpels en vroegtijdige veroudering. Astaxanthine beschermt de huid van binnenuit. Regelmatige inname verbetert de elasticiteit en kan rimpels en huidverkleuring vervagen. De huid ziet er jonger, gezonder en glanzender uit. Daarom is een supplement met 4 astaxanthine een mooie onderhoudsdosering en goede bescherming tegen zonnebrand.

Onze Imutis probiotica bevat de stam Saccharomyces boulardii waar veel wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan. Deze goede gist is zeer effectief gebleken bij diarree. Ook kan deze probiotica preventief genomen worden om buikklachten op vakantie te voorkomen. 1 capsule voor het slapen gaan is voldoende.

Colloïdaal Zilver is een oplossing van heel kleine (nano) zilverdeeltjes die in gezuiverd water zweven. De deeltjes zijn ontzettend klein en kunnen in alle delen van ons lichaam hun werk doen. Zo kun je onze Nano Zilver gebruiken bij beginnende keelpijn, om de huid te ontsmetten en bij oog- en oorontsteking.

Terug naar nieuwsoverzicht