Nieuws

Ons nieuws voor jou...

Aarden


Door Tessa van der Steen


Grounding = aarden. Aarden is het maken van een elektrische connectie met de aarde. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat ‘grounding’ een positief effect heeft op de gezondheid. Want ga eens na bij jezelf: wanneer heb je voor het laatst op je blote voeten over het strand gelopen? Of heb je meer dan een kwartier met je blote voeten in het gras gestaan?

Als we naar het park gaan dragen we slippers, we leggen ons picknick kleed neer en stappen vanuit onze slippers op het kleed. Op deze manier maak je geen contact met de aarde, ook al ben je de hele dag in het park!

We krijgen dagelijks een overload aan positief geladen ionen binnen door het gebruik van elektronica, vooral met touch screen beeldschermen, WiFi netwerken, zendmasten, radio-, televisie- en telefoon netwerken. Deze elektromagnetische velden zorgen voor een enorme stress in het lichaam en ontregelen de natuurlijke communicatie tussen de lichaamscellen.

Omdat we vandaag de dag eigenlijk altijd schoenen dragen zijn we het contact met de aarde kwijt. Eigenlijk zouden we dagelijks een elektrische connectie met de aarde moeten maken omdat de aarde een geweldig reservoir van negatief geladen vrije ionen is. Zonder deze ionen zijn de cellen in ons lichaam niet in staat om de overload aan positief geladen vrije ionen te neutraliseren. Hieruit ontstaat vrije radicalen schade: de vrije ionen stelen ionen van gezonde cellen, met alle gevolgen van dien. Veroudering, ontstekingsreacties, cel mutatie...

De meest makkelijke manier om direct alle geabsorbeerde elektro stress kwijt te raken is om te werken met een ge-aarde mouse mat of een ge-aard armbandje. Deze plug je in een geaard stopcontact. De straling die je lichaam absorbeert als je werkt en tegelijkertijd je laptop, iPad, telefoon naast je aan het opladen bent is 10x hoger dan wanneer je de adapter loskoppelt.

De effecten van grounden zijn:

  • Verbeterde werking van je immuunsysteem
  • Betere vertering en opname van voedingsstoffen
  • Beter slapen en uitgerust wakker worden
  • Sneller herstel van blessures en herstel na een zware training
  • Betere doorbloeding
  • Het in balans voelen
  • Brengt het natuurlijke biologische ritme in harmonie
  • Verlichting van tal van gezondheidsklachten zoals fibromyalgie, artritis, artrose, depressie, PMS en nog veel meer.
Terug naar nieuwsoverzicht